sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Ce imi/iti doresc anul asta...

Anul Nou...proaspat ca o paine scoasa din cuptor, ca o partie neatinsa cu zapada abia ninsa, ca o dimineatza de luni. Excelent pretext pentru promisiuni, angajamente si profetzii pe care le implinesti tot tu. Cred ca pur si simplu avem nevoie sa punem deoparte cele adunate intr-un an intreg si sa avem curajul sa o luam de la capat (cand de fapt, asta e rolul fiecarei diminetzi).
Anul asta iti doresc curaj si luciditate sa traiesti in prezent, scufundandu-te si savurand fiecare moment  - nu visand la zilele care vor urma sau ruminand regretele care au fost.
Anul asta iti doresc sa gasesti in fiecare zi noi modalitati de a-ti pune in valoare calitatile - fie ca e vorba de creativitatea ta capabila sa gaseasca poteci nebanuite, fie ca e vorba de grija fata de oameni care te face sa devii cicalitor uneori, fie ca e vorba de ambitia care te face sa te arunci pe partii negre doar ca sa vezi ca poti...
Anul asta iti doresc sa gasesti in fiecare zi timp sa fii multumitor pentru "lucrurile" frumoase din jurul tau. Dc nu gasesti altele, multumeste pentru apa potabila si frigiderul uneori plin care te lasa sa te aventurezi dincolo de lupta pentru supravietuire, pentru accesul la Internet care iti permite sa-ti satisfaci curiozitatile si pentru ca exista cel putin o persoana care se intreaba daca ti-e bine.

2 comentarii: